Terugblik 2022

Een terugblik op 2022
Het afgelopen jaar was voor ons, als team van Fysio Couperus, een bewogen jaar met veel positieve veranderingen en gebeurtenissen. In 2020 zijn wij gestart met een grote verbouwing van de praktijk en vernieuwing van onze oefenzaal en interieur. Toen wij hiervan nog maar net waren bijgekomen stond de volgende gebeurtenis alweer op ons te wachten; het afscheid van onze, zeer gewaardeerde, collega Theo Schavemaker. Maar er waren ook mooie nieuwe dingen waaronder zoals nieuwe collega’s met nieuwe initiatieven, zoals een cursus valpreventie voor ouderen in samenwerking met de GGD.

Na bijna 40 jaar gewerkt te hebben in onze praktijk is Theo in juli officieel met pensioen gegaan. Op 15 september hebben wij nog uitgebreid stilgestaan bij zijn afscheid in de praktijk. De dag begon met een informatiemarkt, om na 2 jaar coronabeperkingen, eindelijk onze vernieuwde praktijk te kunnen laten zien aan zorgverleners uit de buurt. De dag werd feestelijk afgesloten voor Theo zijn afscheid. Ondanks het gemis van een oud collega was het een prachtige avond waarvan we met volle teugen van hebben genoten.

In 2022 hebben wij ook onze huisstijl aangepast. De website is vernieuwd en hebben wij een nieuw logo laten ontwerpen (welke helaas niet is verwerkt op onze website, maar dit volgt binnenkort). Het nieuwe logo is al zichtbaar boven dit artikel, maar ook op de muurschildering in onze wachtruimte.

Met een goed gevoel en veel plezier kijken we terug op een mooi jaar en wensen we jullie een fijne kerst en alvast een gelukkig en gezond 2023!