Maak kennis met

Ons vakkundige team

Wanneer je op zoek bent naar een vakkundige fysiotherapeut die je met de juiste kennis en ervaring helpt, dan zit je bij Fysiotherapie Couperus goed. Onze bevlogen therapeuten helpen je met een grote passie voor het vakgebied, in combinatie met de juiste behandelmethoden en apparatuur. In onze fijne en vertrouwde praktijk word je gezien en gehoord. Ons professionele team staat graag voor je klaar.

Fysiotherapie Couperus in Amsterdam-Slotermeer is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie en leefstijlcoaching. Onze ervaren therapeuten hebben ieder hun eigen specialisme zodat zij je goed van dienst kunnen zijn. Hieronder vind je een overzicht van onze therapeuten en hun specialismen en aandachtsgebieden.

Ons team

en hun specialismen

 • Merijn Smak

  Specialisme: algemeen fysiotherapeut

  Aandachtsgebieden: ouderenzorg, dry needling en valpreventie

 • Jelle Vogels

  Specialisme: kinderfysiotherapeut (gericht op 4-18 jaar)

  Aandachtsgebieden: beweeggroepen voor kinderen, hulp bij schrijfproblemen, motorische ontwikkeling en/of overgewicht bij kinderen.

 • Graziela Engeldal

  Specialisme: algemeen therapeut en oedeemtherapeut

  Aandachtsgebieden: fascia- en buikorgaan release, oedeemtherapie en belevingsgericht werk binnen de fysiotherapie

 • Bastiëne Bijwaard

  Specialisme: algemeen fysiotherapeut

  Aandachtsgebieden: kindergroepenbegeleiding

 • Madeleine van Ruiten

  Specialisme: algemeen fysiotherapeut

  Aandachtsgebieden: ouderenzorg en valpreventie. Binnenkort GLI

 • Maggie Onofri

  Specialisme: Kinderfysiotherapeut (gericht op 0-4 jaar)

  Aandachtsgebieden: baby’s en orthopedische revalidatie

  Meer info vind u hier

   

 • Christian van Leeuwen

  Specialisme: algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en GPA Golf-fysiotherapeut

  Aandachtsgebieden: orthopedische revalidatie, sportblessures, manuele therapie volgens 4xt methode (DAMT), personal trainer, fysiogroepen begeleiding en dry needling

 • Mehdi (stagiair)

  Sinds begin februari loopt Mehdi bij ons stage, hij zal hier nog blijven tot eind juni. Hij is bezig met zijn 3e jaarsstage voor de opleiding fysiotherapie. Zijn stagedagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op donderdag begeleidt hij de kindergroepen.

 • Siham (stagiair)

  Sinds begin september loopt Siham bij ons stage, zij zal hier nog blijven tot eind juni. Zij is bezig met haar laatste stage voor de opleiding sportkunde. Haar stagedag is vrijdag. Ze doet onderzoek naar ontspanning en zal een plan ontwikkelen om ontspanningsgroepen op te zetten.