Tarieven en zorgverzekeringen 2023

Tarieven en zorgverzekeringen 2023

Met deze nieuwsbrief willen we jullie graag op de hoogte stellen van de wijzigingen van onze tarieven voor 2023. Net als voor jullie, als consument, wordt voor ons als fysiotherapeut ook alles duurder in het leven. De huurprijzen stijgen, onze energierekening wordt duurder, materialen worden duurder etc.. Daarom hebben wij ook besloten om onze tarieven voor 2023 te verhogen. Voor een reguliere zitting zal ons tarief in 2023 €40,- worden. Een volledig overzicht van onze tarieven zal vanaf januari te zien zijn op onze website (https://www.fysiocouperus.nl/tarieven/).

Tevens willen we jullie graag ook wijzen op de mogelijkheid om uw verzekering aan te passen of over te stappen naar een andere verzekeraar, dit is mogelijk t/m 31 december. Wij raden u aan om hier ieder jaar goed naar te kijken en af te wegen of uw verzekering nog bij uw wensen past.
Er zijn veel verschillen tussen diverse pakketten en verzekeraars. Soms kan het bijvoorbeeld zijn dat het aantal behandeling in uw pakket omlaag gaat of dat u meer premie moet betalen, dan in het afgelopen jaar.