Lekker een uurtje bewegen

Doe mee aan onze wandelgroep

Wil je gezellig en vrijblijvend lekker een uurtje bewegen? Kom uit je stoel en doe gezellig mee met de wandelgroep van Fysiotherapie Couperus in Amsterdam-Slotermeer. Onder de deskundige begeleiding van een professionele fysiotherapeut en samen met een gezellige groep houd je jouw lichaam soepel en vitaal. Gezond, leuk en ontzettend gezellig!

  • Lekker een uurtje bewegen onder deskundige begeleiding
  • Blijf fit en vitaal door te wandelen en eenvoudige oefeningen te doen
  • Iedereen kan gezellig en vrijblijvend meedoen
  • Probeer het de eerste keer gratis
Wandelgroep bewegingsgroep Amsterdam Fysiotherapie Couperus

Waar en wanneer kun je aansluiten?

Onze wandelgroepen

Bij Fysiotherapie Couperus vinden we het belangrijk dat jij je gezond en vitaal blijft voelen. Met onze gezellige wandelgroepen helpen wij iedereen actief houden. Waar en wanneer kun je aansluiten?

– iedere maandag van 13:00 uur – 14:00 uur Confuciusplein/Sloterpark
– iedere vrijdagochtend van 11:00 uur – 12:00 uur Plein 40/45 / Gerbrandypark

Onder leiding van onze enthousiaste fysiotherapeuten Graziela, Merijn en Theo ga je samen met een gezellige en gemotiveerde groep aan het werk. Deze enthousiaste groep bestaat uit 10 tot 25 personen. Samen blijven we lekker in beweging en niet onbelangrijk; ook het sociale contact in de groep is heel prettig. Door een stuk actief te lopen en een aantal eenvoudige oefeningen uit te voeren worden kracht, balans, uithoudingsvermogen en lenigheid op een laagdrempelige manier aangesproken. Hiermee helpen we je soepel en sterk te blijven.

Doe vrijblijvend met ons mee

Sluit je aan bij onze wandelgroep

Lijkt het je gezellig om een keer aan te sluiten bij de wandelgroep van Fysiotherapie Couperus in Amsterdam Nieuw-West? Kom dan gerust eens langs en doe vrijblijvend met ons mee. Het is niet nodig om vooraf aan te melden en de eerste keer meedoen is gratis. Daarna vragen we een bijdrage van slechts € 2,- per keer. Na afloop drinken we gezellig een kop koffie of thee en praten we nog even na.

Wil je meer weten over onze fijne en gezellige wandelgroep? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in

Wij streven ernaar om uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op te nemen omtrent de gewenste afspraak.