Ook na de behandelingen fit en actief

Fitness na Fysio

Bij Fysiotherapie Couperus bieden we naast fysiotherapie ook fysiofitness. Het fysiofitnesss aanbod bestaan uit Fysiosport lessen en Fysio na fitness abonnementen (zelfstandig sporten).

Fysiosport lessen
Onze fysiosportlessen zijn groepstrainingen van een uur onder begeleiding van één van onze collega’s.  Tijdens deze lessen zal er worden gewerkt aan conditie, kracht en lenigheid. Onze collega’s zullen u helpen om de training aan te passen aan ieders niveau/ambities.

Om deel te nemen aan onze Fysiosport lessen kun een abonnement afsluiten, voor informatie hierover vraag één van onze collega’s.

Fitness na fysio
Bij Fysiotherapie Couperus zorgen we er graag voor dat je ook na de fysiobehandelingen fit en actief blijft. Daarom bieden wij Fitness na fysio abonnementen aan. Hiermee kan je zelfstandig individueel (door)trainen in onze fitnesszaal tijdens fysiotherapeutische traject, maar ook nadat je traject is afgerond. Met Fitness na fysio blijf je vitaal en zorg je ervoor dat je je ook na het behandeltraject nog beter gaat voelen.

Om zelfstandig te kunnen trainen in onze praktijk kun je een fysio na fitness abonnement afsluiten, voor informatie hierover vraag één van onze collega’s.

  • Blijf actief bezig, ook na je fysiotherapeutische behandelingen
  • Voorkom dat klachten terugkomen en blijf fit en vitaal
  • Bij vragen staan onze therapeuten klaar om je te helpen
  • Haal op een verantwoorde wijze het beste uit jezelf

Afspraak inplannen

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in

Wij streven ernaar om uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op te nemen omtrent de gewenste afspraak.