Onze praktijk

Altijd en overal in beweging met uw Fysiotherapeut in Amsterdam

Bij Fysiotherapie Couperus hebben we passie voor ons vak en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij en jouw lichaam zo goed mogelijk functioneren. Welke aandoening of blessure je ook hebt: bij Fysiotherapie Couperus staan we voor je klaar. Dat doen we vanuit onze vertrouwde praktijk in Amsterdam-Slotermeer. We geven iedere patiënt de zorg en aandacht die het verdient.

Fysiotherapie Couperus is gevestigd in de gezellige, multiculturele wijk Amsterdam Slotermeer. Veel patiënten uit Slotermeer, Geuzenveld en het totale stadsdeel Nieuw-West weten ons al decennialang te vinden. Vanuit onze gemoedelijke praktijk aan de Louis Couperusstraat ben je welkom voor de behandeling bij houdings- en bewegingsklachten. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je bij ons jezelf kunt zijn.

Niet alleen in onze praktijk, maar ook daarbuiten kun je de betrokken fysiotherapeuten van Fysiotherapie Couperus vinden. Zo komen wij waar nodig bij patiënten thuis om ze met de juiste behandeling te helpen. We begeleiden wandelgroepen in de wijk, hebben een inloopspreekuur bij voetbalvereniging VVA de Spartaan en behandelen kinderen op scholen. Samen op weg naar plezier in beweging.

Onze geschiedenis

Altijd en overal in beweging

Fysiotherapie Couperus is sinds 1979 gevestigd in Amsterdam-Slotermeer. In de loop der jaren heeft de praktijk zich diepgeworteld in deze wijk. Inmiddels is onze praktijk goed bekend bij bewoners van de wijk en verwijzers in de buurt.

Vorig jaar is onze praktijk geheel gerenoveerd. Hierdoor heeft het pand weer een frisse en moderne uitstraling. Bovendien is alles nu gelijkvloers en drempelvrij, zodat wij al onze patiënten nog makkelijker kunnen ontvangen.

Onze samenwerkingen

Bij Fysiotherapie Couperus hebben wij diverse samenwerkingen met andere zorgverleners zodat wij patiënten optimaal in beweging kunnen krijgen. Zo werken wij samen met o.a. Podotherapeut Ton Willems, diëtiek De Zoete Appel, de GGD, OLVG West (better in –better out). Ook werken wij samen met diverse organisaties zoals Stichting Eigenwijks, Sportservice Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Voetbalvereniging De Spartaan en zijn wij o.a. verbonden aan het Duizeligheidsnet, het Claudicationetwerk, het Chronisch Zorgnet en het Oedeemnetwerk’.

Fysiotherapie Couperus

Een kijkje in onze praktijk

Waarom Fysio Couperus

Een korte opsomming van onze sterktes

  • Veelzijdig en deskundig
  • Hoge patiënttevredenheid
  • Een nieuwe en moderne oefenzaal
  • Goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid
  • Samenwerking met huisartsen in de wijk

Afspraak inplannen

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in

Wij streven ernaar om uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op te nemen omtrent de gewenste afspraak.