Kinderfysiotherapeut (i.o.) gezocht

Wij, team FysioCouperus, zijn opzoek naar een tweede kinderfysiotherapeut. In 2015 ben ik, Jelle, als kinderfysiotherapeut bij Fysiotherapie Couperus gaan werken. In de afgelopen jaren is mijn netwerk in de wijk enorm gegroeid en zijn wij daarom opzoek naar een tweede kinderfysiotherapeut. Zodat de kinderfysiotherapie binnen de praktijk verder kan blijven groeien.
Binnen de wijk hebben wij veel samenwerking en korte lijntjes met basisscholen, consultatiebureau, GGD, huisartsen en andere zorgverleners uit de wijk.
Binnen onze praktijk behandel ik momenteel veel verschillende doelgroepen. Baby’s, basisschoolkinderen vanuit zowel regulier als speciaal onderwijs, kinderen met overgewicht, jonge sporters met blessures. Deze behandelingen zijn zowel op onze praktijk als op locatie bij de diverse scholen en aan huis.

Ben jij kinderfysiotherapeut (i.o.) en wil jij samen met ons de kinderfysiotherapie binnen onze praktijk verder laten groeien? Dan willen we jou vragen om jouw cv en motivatie voor 1 maart toe te sturen.

Zou je naast kinderfysiotherapeut ook als algemeen fysiotherapeut binnen onze praktijk willen werken, dan is dit ook bespreekbaar.

Wat bieden wij?

  • Een goed netwerk met scholen en lokale zorgverleners
  • Een recent verbouwde en vernieuwde eerstelijns fysiotherapiepraktijk met ruime behandelkamers en moderne fitnessruimte.
  • Een team met fysiotherapeuten waarbinnen reeds diverse specialisaties aanwezig zijn

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO kinderfysiotherapie of i.o. , BIG geregistreerd en ingeschreven bij CKR of keurmerk Fysiotherapie
  • Staat open om zich te verdiepen in cursussen/specialisaties
  • Actief samen te werken met collega’s en verwijzers

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 020-6118027 of info@fysiocouperus.nl
Ben je nieuwsgierig om vooraf even in onze praktijk te komen kijken? Bel dan gerust om een tijd af te spreken, dan kan één van ons je een korte rondleiding geven.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken; www.fysiocouperus.nl of onze Facebookpagina; fysiocouperus.